Diensten

Op deze pagina zijn onze diensten weergegeven. Onze diensten vallen allemaal binnen het domein van internet en ICT. In onze werkzaamheden zijn grofweg drie verschillende diensten te onderscheiden. Dit zijn: ontwerp, ontwikkeling en advies. Mocht u geintresseerd zijn in onze diensten dan kunt u op onderstaande pagina informatie en mogelijkheden vinden.

Ontwerp1.png

Ontwerp

Grafisch ontwerp van internet-toepassingen is een van onze werkzaamheden. Dit beperkt zich niet alleen tot het ontwerpen van websites, ook voor andere grafische vraagstukken kunt u bij ons terecht. U kunt hierbij denken aan het ontwerpen van een nieuwe huisstijl, App of flyer. Ook het drukwerk van bijvoorbeeld visitekaartjes en briefpapier kunnen wij voor u verzorgen.

Ontwikkeling

Wij ontwikkelen voornamelijk internet toepassingen zoals websites, webshops, CMS-systemen en maatwerk applicaties. Een mooi voorbeeld van maatwerk is het percelen intekenprogramma van onze klant Bos-Agra Service. Hierover kunt u meer lezen op de portfolio pagina. Daarnaast hebben wij ons eigen CMS-systeem ontwikkeld namelijk het Anura CMS. Hiervan maken reeds een aantal van onze klanten gebruik.

Wat betreft de realisatie van internet toepassingen zijn er tal van mogelijkheden. Wij gebruiken hiervoor verschillende platforms denk hierbij bijvoorbeeld aan Wordpress. Tijdens de ontwikkeling worden er afwegingen gemaakt welke codetaal, platform en ontwikkelingsmodel er gebruikt wordt. Dit gaat bij voorkeur in overleg met de klant. Zo voldoet het systeem aan de eisen en wensen van de klant.

Ontwikkeling.png
Advies.png

Advies

Voor veel websites geldt dat er weinig aandacht besteed wordt aan de optimalisatie van het product. Neem bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid van de website. Uiteindelijk wilt u toch ook bovenaan in de zoekmachine resultaten uit komen.

Uw website is het visitekaartje voor uw bedrijf. Daarom is het van belang dat een gebruiker optimaal met de website moet kunnen werken. Wij geven u advies over de gebruiksvriendelijkheid, vindbaarheid en conversie. Daarnaast geven wij advies over de inzet van social media. Zo kunnen we gezamenlijk tot een efficiƫnter en geoptimaliseerd eindproduct komen.

Bekijk ook onze Portfolio

Bos-Agra Service


Bos-Agra Service is een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van vloeibare meststoffen. Voor Bos-Agra Service hebben wij de website en het CMS-systeem ontwikkeld. In een...


Bekijk ook ons portfolio

Stolwijk Vastgoed


Stolwijk Vastgoed is gevestigd in Onderdendam en actief in de verkoop-verhuur en beheer van onroerend goed. Actief in Groningen, Friesland...


Bekijk ook ons portfolio