Over ons

Anura is een ICT-bedrijf in de omgeving van Groningen (Bedum). Ontstaan vanuit interesse voor het ICT-vakgebied met de ambitie om in elke situatie de mogelijkheden van het internet volledig te benutten. Hierdoor zoeken wij voor elke klant en opdracht naar de meest geschikte oplossing. De eisen en wensen van een opdrachtgever staan bij ons altijd centraal en wij adviseren waar nodig. Onze speerpunten zijn gebruiksvriendelijkheid en innovatie. Zo kan niet alleen de opdrachtgever maar ook de eindgebruikers prettig met onze producten werken.

Binnen ons bedrijf werken zowel programmeurs als vormgevers aan de projecten met altijd het uitgangspunt gebruiksvriendelijkheid en klantgerichtheid. Vanuit deze betrokkenheid proberen wij voor elke opdrachtgever een passend product te ontwikkelen.
 

Het Team

team-01

Carlos Zumkehr

Developer

team-01

Patrick Beenes

UX & UI Designer

Onze Partners:

Logo Pingwin

Pingwin

https://pingwin.nl/

Voor de SEO van websites werken wij regelmatig samen met Pingwin als SEO bureau. Voor diverse klanten werken zij al meer dan 8 jaar en beheren zij als Online Marketingbureau meer dan 200 zoekwoorden in de top 10. Waarvan meer dan 45 op de 1e plek

Logo NoordPRoof

NoordPRoof

https://noordproof.nl/

Voor specialistisch grafisch (druk)werk werken wij samen met NoordPRoof Producties. Bij NoordPRoof zijn ze voornamelijk gespecialiseerd in het vormgeven en produceren van boeken, maar ook voor andere uitingen, zoals drukwerk, brochure, etc. kun je bij NoordPRoof terecht.

Logo enCircle

enCircle

https://encircle.tv/

Voor 360 graden- of promotievideo's werken wij regelmatig samen met Encircle. Hier proberen ze op verschillende manieren om een ervaring om te zetten in werkelijkheid voornamelijk door 360 graden technologie. Ook voor de productie van (animatie) video's kunt u bij hun terecht.

Kom gerust langs voor een bak koffie en een goed gesprek.