Portfolio

Mockup sent waninge website.png

Sent Waninge

Sent Waninge is een dealer van DAF Trucks, GINAF Trucks, Fiat Professional Bedrijfswagens en DFSK CityTransporters gevestigd in Hoogeveen. Voor alle merken die Sent Waninge levert is een unieke homepage gemaakt met alle informatie over het merk, modellen en nieuws. Ook zijn er op verschillende plekken in de website call to actions verwerkt zodat gebruikers snel in contact kunnen komen met Sent Waninge.


Tags: Cms, Ontwerp, Realisatie


Bekijk Website
mockup fitambition website.png

Fit Ambition

Fitambition is een onafhankelijke vergelijkingssite voor al je sportsupplementen, superfoods, en vitaminen. Al onze producten worden vergeleken met de grootste online supplementenshops, zodat je nooit teveel betaald voor de beste kwaliteit. Daarnaast houden wij wekelijks interviews met topatleten. Dit betekend: Tips van topatleten, het verhaal achter het succes, en pure motivatie.


Tags: Cms, Huisstijl, Ontwerp, Realisatie


Bekijk Website
ovm portfolio.png

OVM Group

De OVM-Group begeleidt opdrachtgevers bij financieringsvraagstukken en komt waar nodig tot operationele oplossingen. Bij de OVM-Group bent u verzekerd van de juiste oplossing voor uw tekort aan ‘tijd’, liquiditeit en ruimte. Voor de OVM-Group hebben wij een wordpress website ontwikkeld. Onderdeel van de OVM-Group zijn onlineveilingmeester.nl, agribieden.nl en waardemeesters.nl


Tags: Realisatie, Wordpress


Bekijk Website
12992366_1154543447913916_1678152521_n.png

SV Bedum

SV Bedum is een Nederlandse amateurvoetbalclub uit Bedum in de provincie Groningen. Om de website nieuwswaardig te maken zijn wij gevraagd om een duidelijk en gebruiksvriendelijk CMS-systeem achter de website te plaatsen. Ook hebben wij voor de voetbalclub een totaal vernieuwd ontwerp gemaakt.


Tags: Cms, Ontwerp, Realisatie


Bekijk Website
hoeksema2.jpg

Hoeksema Schilders

Hoeksema Schilders uit Bedum, een jong bedrijf met passie voor het schildersvak. Omdat de oude website van Hoesema Schilders gedateerd raakte hebben wij een nieuwe website gerealiseerd. De kleuren van het logo zijn verwerkt in het nieuwe ontwerp, daarnaast is de website nu ook mobiel en tablet vriendelijk.


Tags: Cms, Ontwerp, Realisatie


Bekijk Website
mockuplevaleva.png

Webshop LevaLeva

LevaLeva is een moderne webshop met meubels van bekende fabrikanten, gekoppeld aan de beste woonwinkels van Nederland. Op de webshop kun je producten vinden als bankstellen, fauteuils, stoelen, tafels, kasten, verlichting, accessoires, etc. Voor de webshop van LevaLeva houden wij ons bezig met het onderhouden van het platform.


Tags: Realisatie, Webshop


Bekijk Website
Bosagra.png

Bos-Agra Service

Bos-Agra Service is een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van vloeibare meststoffen. Voor Bos-Agra Service hebben wij de website en het CMS-systeem ontwikkeld. In een vervolgopdracht hebben wij een percelen inteken programma ontwikkeld. Dit programma werkt via Google Maps en geeft een boer de vrijheid om zijn percelen te tekenen, aan te geven welke meststof er moeten komen, en wanneer. Aan de andere kant krijgt Bos-Agra Service doormiddel van dit systeem direct alle informatie die benodigd is om een planning voor de desbetreffende boer te maken.


Tags: Cms, Realisatie


Bekijk Website
mondzorg mockup.png

Mondzorg Noord

Mondzorg Noord biedt een totaalpakket aan tandheelkundige zorg. Er staat een team van vriendelijke, ervaren mensen voor u klaar met o.a. tandartsen, tandtechnici, implantoloog een beugeltandarts en enthousiaste tandartsassistentes. De website beschikt over een CMS systeem en is geschikt voor zowel desktop, tablet en mobiel gebruik.


Tags: Cms, Ontwerp, Realisatie


Bekijk Website
edesdpmockup.png

EDES DP Cruise Info

Cruise Info is een website voor iedereen met interesse in de cruise industrie. Op deze website is in verschillende hoofdstukken informatie te vinden over het vakgebied. De website is voor potentiële gasten, mensen die werken in de cruise industrie en studenten.


Tags: Cms, Huisstijl, Ontwerp, Realisatie


Bekijk Website
portfolio-page-stolwijk.png

Stolwijk Vastgoed

Stolwijk Vastgoed is gevestigd in Onderdendam en actief in de verkoop-verhuur en beheer van onroerend goed. Actief in Groningen, Friesland en Drenthe. Voor Stolwijk vastgoed hebben wij een totaal pakket geleverd van visitekaartjes tot website. Daarnaast is er voor de website een CMS-systeem gemaakt zodat er gemakkelijk tekst en afbeeldingen op de website geplaatst kunnen worden.


Tags: Cms, Huisstijl, Ontwerp, Realisatie


Bekijk Website
visitekaartje mockup.png

enCircle

enCirle is een bedrijf wat 360 graden video’s maakt. Je kan ze inhuren om bijvoorbeeld een rondleiding te maken van jouw pand in 360 graden. Of als je wat sportiever bent; een 360 graden video van jou opnemen terwijl je aan het skydiven bent! Encircle vroeg ons om met spoed een visitekaartje voor hun te maken, maar desondanks zijn wij tevreden met het eindproduct.


Tags: Ontwerp


portfolio-page-vandermolen.png

R van der Molen

R. van der Molen is een timmerbedrijf voor maatwerk in bouwen gevestigd in Bedum. Om het bedrijf een representatiever uitstraling te geven zijn wij benaderd om een nieuwe website te ontwikkelen. Voor de website is zowel een desktop als een mobiele versie ontworpen en gerealiseerd.


Tags: Ontwerp, Realisatie


Bekijk Website
portfolio-page-marcozero.png

Marco Zero

Marco Zero is een webshop voor eerlijke en duurzame mannenkleding. De webshop is vanuit de behoefte van de klant ontwikkeld in Wordpress (WooCommerce) Het ontwerp is tijdens het ontwikkelproces meerdere malen aangepast op de eisen en wensen van de opdrachtgever.


Tags: Realisatie, Webshop, Wordpress


Bekijk Website
hhv portfolio.png

Huid, Hand en Voeten

Huid, Hand en Voeten is een webshop voor verzorgingsproducten voor uw huid, hand en voeten, daarnaast kunt u er voor 98% schokabsorberende inlegzolen kopen. De webshop is onderdeel van de Voetverzorgingspraktijk J. Steenhuis te Bedum. Deze webshop is door ons gerealiseerd.


Tags: Realisatie, Webshop


Bekijk Website
portfleetlink.png

FLEETLink

Begin 2016 hebben Arjen Damminga en Arnold Grootveld hun gezamenlijke expertise ondergebracht in één bedrijf: FLEETLink. Arjen en Arnold hebben tientallen jaren ervaring in de verkoop, verhuur en beheer van roerende goederen. ‘Wij zijn beiden van mening, dat we met FLEETLink een positieve impact kunnen hebben in de totale materieelkosten van onze klanten. We zien de realisatie van restwaardevolume en restwaarderendement namelijk, als de belangrijkste driver om uw materieelkosten te verlagen.’


Tags: Ontwerp, Realisatie, Wordpress


Bekijk Website
visitekaartje-eemspoort-resized.png

Eemspoort Trade

Eemspoort Trade is een handelsorganisatie gevestigd in Groningen waarbij goederen vanuit allerlei situaties gekocht en verkocht kunnen worden. De behoefte in dit project lag op het realiseren van een website waar de goederen op aangeboden kunnen worden. Daarnaast hebben wij de huisstijl en visitekaartjes ontwikkeld.


Tags: Huisstijl, Ontwerp, Realisatie, Wordpress


Bekijk Website